Редактор: e-mail: Кадър Фейсбук/бТВСкандал се разрази между вътрешния министър и депутат на

...
Редактор: e-mail: Кадър Фейсбук/бТВСкандал се разрази между вътрешния министър и депутат на
Коментари Харесай

Рашков към Биков от ГЕРБ: Поведението ти е като това на силовите групировки от 90-те

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Фейсбук/бТВ

Скандал се развихри сред вътрешния министър и народен представител на ГЕРБ в Народното събрание. Бойко Рашков говореше от парламентарната естрада и когато сподели, че ще показа доказателства, че се подслушвани публицисти, към него бе отправена имитация от страната на Тома Биков.

Тогава Рашков се обърна обратно към Ива Митева с думите: Г-жо ръководител, признато ли е да бъда репликиран от място? Митева отговори малко: Не.

В идващия миг Тома Биков стана от стола си и потегли да напуща залата.

Докато излизаше от нея, Рашков продължи: Това е културата на някои депутати, за огромно страдание, която се вижда от безусловно всички. Подобно надменно държание ние наблюдавахме доста интензивно през 95-та, 6-а, 7-а година, когато в нашата страна имаше едни групировки силови, които малтретираха хората. Тяхното държание беше сходно надменно, както и в този момент тук в залата някои си разрешават за огромно страдание.

Изявлението на Рашков бе бурно приветствано от доста депутати от партиите на митингите.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР